Javában dübörög már a Nyerő Páros új évada, és mostanra egyértelművé is vált, hogy kik azok, akik a hátuk közepére sem kívánják a másikat. Ilyen például Hódi Pamela és Muri Enikő, akik odáig jutottak, hogy már egy légtérben sem tudnak megmaradni.

Sőt, az énekesnő úgy nyilatkozott, hogy inkább nem néz az influenszerre, mert nem bírja elviselni, a puszta jelenléte is irritálja.

Amit a Pamela kivált belőlem, én ezt gyűlölöm. Kifordulok önmagamból. Egy ember miatt, aki nekem annyit sem ér, mint egy szemeteszsák üresen

– mondta el a kamerák előtt Muri Enikő.

megPróbáltak kibékülni

Persze a személyes ellentétek több vitában is kicsúcsosodtak, sértett puffogástól és durva megjegyzésektől hangos a villa. A legutóbbi adásból kiderült, hogy ugyan próbálták megbeszélni a problémáikat, de végül annyira elbeszéltek egymás mellett, hogy csak még durvábban összevesztek. 

Ilyenektől mentsen meg az élet!

– zárta a vitát Pamela, majd kicsivel később zokogásban tört ki.

Persze az influenszer nem hagyta annyiban a dolgot, a nap folyamán a létező összes hátráltatással megsorozták a Muri Enikő-Tóth Szabi párost, amit úgy magyaráztak, hogy nem taktikai lépés volt a részükről, csupán a szívükre hallgattak.

Elszabadultak az indulatok

A feszültség egyre csak nő a Nyerő Páros villájában, olyannira, hogy egy játék során többen nekiestek Enikőnek és Szabinak. Különösen Young G volt az, aki betámadta a Sugarloaf énekesét. A balhé annyira kikészítette Enikőt lelkileg, hogy elmondása szerint az összeomlás szélére került attól az igazságtalanságtól, ami a párját érte. Egy ponton haza is akart menni!

Szavazás