Olivia Newton-John 73 éves korában, békésen hunyt el hétfő reggel dél-kaliforniai otthonában, családja és barátai körében.

A Grease színésznője 30 évig küzdött rákkal: először 1992-ben és 2013-ban diagnosztizálták nála a betegséget, ami 2017-ben kiújult.

Kollégái fotókkal, videókkal és kedves sorokkal tisztelegtek előtte, néhány posztot pedig még mi is megkönnyeztünk...

John Travolta

Olivia a Grease című film forgatása alatt találkozott Travoltával, ahol életre szóló barátságot kötöttek.

Drága Oliviám, mindannyiunk életét sokkal jobbá tetted. Hihetetlen volt a hatásod. Annyira szeretlek. Találkozunk majd az út végén, és újra együtt leszünk mindannyian. Az első pillanattól kezdve,  hogy megláttalak, és örökre: 
A te Dannyd, a te Johnod!

– búcsúzott a színész filmbeli szerelmétől. 

Kate Hudson

A színésznő megosztott egy videót, amelyen a Hopelessly Devoted To You című számot énekli. A dalt először Olivia karaktere, Sandy Olsson adta elő a Grease című filmben.

Van néhány ember az életemben, aki arra inspirált, hogy bezárkózzak a hálószobámba, és teli torokból énekeljek a tükör előtt 

– kezdte posztját.

Milyen kedves ember volt. Ő volt az inspiráció számomra, amikor arról álmodoztam, hogy milyen lehet előadónak lenni. Köszönöm, hogy megosztottad a világgal a fényedet, és formáltad a hozzám hasonló kislányokat. Énekeljünk ma mindannyian Oliviáért és ünnepeljük bátor, küzdelmes éveit. 

– írta a videóhoz, amin három éves kislányát tartva énekel.

Nicole Kidman és férje

Nicole Kidman és férje, Keith Urban egy közös képpel tisztelegtek Olivia előtt. 

Livvie a legistenibb fényt hozta a világba... annyi szeretet, öröm, inspiráció és kedvesség volt benne... örökké odaleszünk érted ❤️

– írták. 

Via