Olivia Newton-John 30 év betegség után, 73 évesen hunyt el.

A Grease sztárjának férje, John Easterling elárulta, mi volt Olivia utolsó kívánsága. A színésznő azt szerette volna, ha a nagyközönség virág helyett az általa létrehozott  jótékonysági szervezetének, az Olivia Newton-John Foundation Fundnak adományoz, ami a növényi alapú gyógymód és a rák holisztikus kezelésének kutatásával foglalkozik.

John felesége Facebook-oldalán jelentette be a gyászhírt, és osztotta meg feleségének utolsó kívánságát. 

Olivia több mint 30 éven át volt a remény szimbóluma volt, és megosztotta velünk a mellrákkal kapcsolatos útját. Gyógyító inspirációja és tapasztalata folytatódik az Olivia Newton-John Alapítvány munkájában, amely a növényi gyógyászat és a rák kutatásának szenteli magát.

30 ÉVIG KÜZDÖTT Olivia Newton-John

A színésznő 73 éves korában, békésen hunyt el hétfő reggel dél-kaliforniai otthonában, családja és barátai körében. Oliviánál 2017-ben diagnosztizáltak ismét rákot, előtte pedig 1992-ben és 2013-ban.

Éveken át lobbizott az ausztrál kormánynál, hogy engedélyezze a gyógyászati célú  kannabisz  használatát a rákbetegek számára. Férje azonban mindent megtett, hogy könnyebb legyen szerelmének a betegséggel való küzdelem, és gyógyászati kannabiszt termesztett Olivia számára az amerikai farmjukon, hogy segítsen a tünetein.

Via