Mindenki Rihanna Super Bowl fellépéséről beszél! Az énekesnő nem csak remek show-t csinált, de azt is bejelentette, hogy a második gyermekével várandós. A világsztárt a párja, A$AP Rocky is támogatta. Nos, a rajongók nem hagyták szó nélkül, amikor Olivia Wilde szexinek hívta a rappert az Instagram-sztorijában. 

Végig videózott 

A$AP Rocky a fellépés alatt végig videózott, felvételeket készített Rihannáról. Ezt a pillanatot tette ki az Instagram-sztorijába Olivia Wilde, amiben megjelölte az énekesnőt is. 

Ha korábban azt hittem, hogy szexi, ez most tényleg izgatottá tett

- írta a posztjában a színésznő.

A rajongók betámadták

Olivia Wilde kommentje nem aratott nagy sikert a rajongók körében, ugyanis sokak szerint tiszteletlenség volt a rappert szexinek neveznie, sőt még Rihannát is megjelölni a posztjában, hiszen a pár 2020 óta boldog párkapcsolatban él.

Ez annyira nem helyénvaló

- írta egy kommentelő.

Le kell nyugodnia azonnal

- szólt hozzá valaki más.

Az, hogy ezt őszintén bevallja, és mindkettőjüket megjelöli...megalázó

- írta egy másik hozzászóló.

Olivia Wilde törölte a posztot

Olivia Wilde a sok támadó komment után úgy döntött, hogy törli a posztját, majd megmagyarázta, hogy pontosan, mit értett az alatt, hogy A$AP Rocky szerinte egy "hot" pasi. 

Szexi, hogy tiszteled a partnered. Főleg, miután a partnered ilyen nagy dolgot tett

- írta a színésznő.

Harry Styles rajongói sem maradtak ki a buliból

Mint megírtuk, 2022 novemberében Olivia Wilde és Harry Styles két évnyi randizás után a szakítás mellett döntöttek. Az énekes rajongói úgy gondolják, hogy a színésznő legújabb posztja a tiszteletről akár egy rejtett üzenet is lehetett, ami valójában Harryről szólt. 

Vajon most Harryt akarja bemocskolni ezzel?

- tette fel a kérdést egy kommentelő.

Via