Az idei X-Faktor olyan mértékben tele van drámákkal, hogy az valami döbbenet: Herceg Erika már többször sírva fakadt a férfi mentorok beszólásai miatt, ahogyan a versenyzőknél is néha elszakad a cérna. Legutóbb, az első Mentorházas adásban pedig ByeAlex döntése miatt borultak ki a rajongók. Mi jöhet még? 

A X-Faktor mentorai sem bírják már a drámát

Az X-Faktor Mentorháza már most tele van drámákkal, de nagyon úgy fest, hogy a vasárnap esti adás még durvább lesz az előzőnél! Szombaton ByeAlex és Gáspár Laci választhatta ki azokat a versenyzőket, akiket tovább visznek az élő showba, vasárnap pedig Herceg Erika és Puskás Peti döntheti el, kikkel fognak együtt dolgozni az X-Faktor további részében. A döntés azonban nekik sem lesz könnyű, legalábis az alábbi előzetes alapján...

Az X-Faktor szabályai szerint a mentorok a kiválasztott hat előadóból csak kettőt vihetnek biztosan tovább, kettőt pedig azonnal ki kell ejteniük. A "maradék" két versenyzőnek még meg van az esélye arra, hogy továbbjusson az élő showba, de már csak másik mentor irányítása alatt. Úgy látszik, hogy ez a szabály különösen nagy nehézséget okozott Herceg Erikának, aki teljesen kiborul az előzetesben!  

Nem tudjuk megváltoztatni a szabályt! És most egy nagyon tehetséges ember hazamegy!

— fakadt ki Herceg Erika a videóban, aki szemmel láthatóan teljesen kiborult a döntés nehézsége miatt.

Nem tehetek róla, te raktad őt oda!

— válaszolta Gáspár Laci, ám több sajnos nem derült ki az előzetesből. Vajon melyik versenyzők esnek ki és ki jut a mentorok irányítása alatt tovább az X-Faktor élő showjába? Vasárnap este kiderül! 

RTL
RTL

Via