A Jóbarátok sztárjai máig figyelemmel kísérik egymás karrierjét, sőt a három lány, Monica, Rachel és Phoebe, azaz Courtney Cox, Jennifer Aniston és Lisa Kudwrow folyamatosan támogatják is egymást. Ezúttal Courtney miatt gyűltek össze ők hárman, a színésznő ugyanis (végre!) csillagot kapott a Hollywood Walk of Fame-en. 

Támogatták 

Az 58 éves színésznő döbbenetes módon eddig nem rendelkezett saját csillaggal, most azonban végre megkapta azt, a jeles eseményre pedig a barátnői, Jennifer Aniston és Lisa Kudrow is elkísérték. Csakúgy, mint a régi időkben a trió rengeteget nevetett az esős eseményen, Jennifer és Lisa pedig humoros, de szívből jövő beszédeket is tartottak, melyben színésztársukat, barátnőjüket mélttatták. 

Nagy megtiszteltetés a számunkra, hogy ma itt lehetünk (...) Köszönjük, hogy gazdagítottad az életünket 

– mondta a beszédében Aniston, aki egyébként a közösségi oldalára is posztolt pár fotót és néhány érzelmes gondolatot. 

Büszkeség

Nagyon büszke vagyok ma a lányunkra. Szó szerint a szívem és a lelkem minden porcikájával szeretem ezeket a nőket. Lisa Kudrow és én a felhők között éreztük ma magunkat, amiért együtt ünnepelhettük őt, és az elképesztő eredményeit 

– írta a posztjában Jen. 

Mások is tiszteletüket tették 

Egyébként nem Jennifer és Lisa voltak az egyetlen sztárok, akik részt vettek az eseményen. Ott volt ugyanis Laura Dern színésznő is, aki jó barátságot ápol Courtneyval, de a Jóbarátok sztárjának 18 éves lánya, Coco Arquette, valamint a párja, Johnny McDaid is ott voltak, hogy kifejezzék tiszteletüket. Ahogy Aniston a beszédében is rámutatott: 

Ez egy olyan szép nap, hogy itt lehetünk mindannyian együtt, mint a barátai és a családja, akik támogatják és elismerik az eredményeit. 

Sokat jelentenek egymásnak

A jeles esemény után Courtney Cox az Acces Hollywoodnak beszélt arról, hogy mennyit jelent neki Jennifer és Lisa: 

Ők a csajaim. Nagyon sokféleképpen támogatnak engem, szóval egyetáltalán nem meglepő, hogy ma is kijöttek, és itt álltak mellettem az esőben. 

(via)