A korona főszereplője, Claire Foy nehéz időszakot tudhat maga mögött. A brit színésznő tavaly azért hívta ki a rendőrséget a házához, mert a zaklatója, Jason Penrose csengetett be hozzá. A férfi 1000 emailt küldött a sztárnak, mindössze egy hónap leforgása alatt és némelyik üzenetben azzal fenyegette, hogy megerőszakolja.

Másoknak is üzent 

A férfi továbbá olyan üzenetekkel bombázta Claire-t, amelyekben arról írt, hogy azt szeretné, ha a barátnője lenne. Jason Penrose ezeket az e-maileket a színésznő ügynökének is továbbította, aki azonnal tiltotta a felhasználói fiókot. 

A férfi tavaly december 17-én jelent meg Claire Foy házánál, ahol folyamatosan csengetett. Idén februárban a férfi ellen távoltartási végzést kértek, ennek értelmében nem mehet a színésznő és a menedzsere, Emma Jackson közelébe, akinek szintén fenyegetően írt. 

Ezt ígérte a meghallgatáson

A legutóbbi meghallgatáson a férfi ígéretet tett arra, hogy nem fogja zaklatni sem a színésznőt, sem a menedzserét, de a rendőrség továbbra is nyomoz az ügyben. Ha bűnösnek találják akár 5 év börtönbüntetésre is ítélhetik. A mentális állapotát továbbra is vizsgálják Claire Foy zaklatójának.

Via