12 együtt töltött év és két gyermek után most itt az ideje, hogy Shakira és Piqué kitalálják, hogyan folytassák a közös szülői munkát, valamint hogy a pénzügyi kérdésekben is megegyezzenek. 

A YouTube-on futó „Chisme No Like” című műsor szerint Shakira több millió dolláros ajánlatot tett Piquének. Az énekesnő állítólag azt is felajánlotta, hogy teljes felelősséget vállal két gyermekükért, Sasháért és Milánért, akik terve szerint vele együtt költöznek majd Miamiba. Piquének nem lenne anyagi felelőssége, sőt az énekesnő még azt is fizetné, hogy évente ötször az első osztályon Miaimiba utazzon meglátogatni őket.

Ezen az öt látogatáson felül Shakira azt javasolja, hogy a gyerekek a nyarat az apjukkal töltsék. Emellett felajánlotta azt is, hogy fedezi a focista adósságának 20%-át – mintegy 2,5 millió dollárt –, amit korábban adócsalás miatt  halmozott fel.

Bár Shakira javaslata nagylelkűnek hangzik, lehet, hogy a sztárfocistának ez kevés. A Marca azt írja: Pique egyelőre az összes ajánlatot elutasította. 

Shakira menne, Piqué maradna

Shakirának és Piquének nem könnyű megegyezniük a 9 éves Milan és a 7 éves Sasha felügyeletében. Az énekesnő azt szeretné, ha Miamiban kezdenének új életet, Piqué viszont azt, ha a gyerekek inkább szülővárosukban, Barcelonában maradnának, és ott folytatnánk tanulmányaikat.

Piqué állítólag már jogi lépéseket is tett, hogy megakadályozza a külföldre költözést, így valószínűleg a bírósági tárgyalás legsarkalatosabb pontja a gyerkekek felügyeleti joga lesz. 

Via