Shakira és Piqué kapcsolata viharos véget ért, az énekesnő pedig egy bosszúdallal intett búcsút. A szakítós dala rekordokat döntött, az emberek pedig valósággal imádják. Most a focista megtörte a csendet, és elárulta, mit gondol erről az egészről. 

Piqué sokáig hallgatott 

Shakira a bosszúdalban durván megalázta az exét, az új barátnőjét, és még a focista anyja is kapott pár beszólást. Piqué sokáig csak vicces odaszólásokkal reagált az egész felhajtásra, de ténylegesen sosem szólalt meg az ügyben. Most kivételt tett, és a RAC1 rádióban mesélt. Elsőként azt kérdezték tőle, hallotta-e a dalt, mire így válaszolt: 

Igen, nyilvánvalóan. Nem akarok beszélni róla

– zárta rövidre a dolgot Piqué. Majd hosszabban kifejtette a véleményét. 

Felelősségünk van, nekünk, akik szülők vagyunk, meg kell védenünk a gyermekeinket. Mindenki meghozza a maga döntését. Nincs már kedvem beszélni. Csak azt akarom, hogy a gyerekeim jól legyenek. Mindig is szoros kapcsolatom volt a gyerekeimmel. Semmi sem boldogít jobban, mint az, ha boldoggá tehetem a gyerekeimet. Mindenki azt a döntést hozza meg, amelyről úgy gondolja, hogy a legjobb. A dolgokat bizonyos módon csinálom, igyekszem a legjobb módon csinálni. Jól vagyok, boldog vagyok.

Shakira nehéz időszakon ment keresztül

Az énekesnő nemrég egy interjúban árulta el, hogy nehezen viselte az elmúlt időszakot. A bosszúdallal az érzéseit szerette volna levezetni. A legutóbbi interjúja igazán szívhez szóló lett, nem csoda, hogy még többen támogatják. Korábban például Adele szólalt meg, aki egyértelműen elárulta, kinek az oldalán áll. 


(via)