Puskás-Dallos Bogi tinisztárként robbant be a köztudatba, amikor a We All című dalával azonnal hatalmas sikert aratott. Az évek alatt viszont rengeteg munkával és tudatossággal, a legnépszerűbb magyar előadók egyikeként tartják számon. 

Hihetetlen utat járt be az elmúlt években Dallos Bogi

Puskás-Dallos Bogi egy percig sem hajlandó unatkozni, az elmúlt 10 évben rengeteg dologban kipróbálhatta magat. Énekesként szólóban és együttesben is alkotott slágereket, majd az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatójának háziasszonya volt. Saját vlogsorozatát is imádták a nézők, ez volt a 7kor nálam! Aztán jött az X-Faktor mentorszerep, ahol nemcsak fiatal tehetségeket, de férjet is talált. Nem mellesleg, ő lett a legsikeresebb 30 év alatti fiatal is.

Legutóbb a Sztárban sztárban versenyzett, de láthattuk férjével együtt megöregedni is Friderikusz Sándor műsorában. Új YouTube sorozata a Tanulok tőled, ahol szakmák legjobbjaitól lesi el a titkokat, például, hogy hogyan készül a tökéletes koktél, vagy mitől lesz szép egy virágkoszorú. Egy dolog azonban nem változott: a zene szeretete.

Puskás-Dallos Bogi: Az út közepén

Puskás-Dallos Boginak tegnap jelent meg második nagylemeze, amely Az út közepén címet kapta. Az énekesnő szerint azért is nagyon fontos ez az album, mert ebben tényleg minden benne van, amin az elmúlt években keresztül ment. A házasság, a koronavírus, a bezártság, a szabadság, az életét érintő változások, és azt vallja, mostanra talán kezdi érteni, ki is az a nő, aki a tükörből visszanéz rá. 

Az albumon bőven vannak olyan slágerek, amelyek nagy sikert arattak, és már nem ismeretlenek a közönség előtt, például a Benned él, vagy a Vártam rád. Természetesen friss, eddig nem hallott dalokat is tartalmaz a lemez, mint a címadó Az út közepén, vagy a Van tovább, amelynek videóklipje a lemezzel egy időben debütált.