Ugyan több, mint 15 év telt el a Megasztár óta, Puskás Peti úgy emlékszik mindenre, mintha tegnap lett volna. Most Szabados Áginak mesélt az X-faktor podcastben erről az időszakról. 

Puskás Peti szerint ehhez minden sztárnak értenie kellene

Puskás Peti az egyik legtudatosabb mentor az X-faktor történetében, ha valaki, akkor ő pontosan tudja, mivel jár a hirtelen jött ismertség, és mennyi erőfeszítésbe kerül, hogy valaki talpon maradjon a popszakmában.

Saját bevallása szerint, ma sokat köszönhet ennek a tudatosságnak, és hogy annak idején minden lehetőséggel élt. Akik egykor vele kezdték, nem voltak annyira lelkesek, ami az interjúkat illeti, ám ő meglátta a lehetőséget abban, ha mindig a lehető legtöbbet hozza ki az adott helyzetből. Erre tanítja mentoráltjait is. 

Sajnos vannak kollegáim, akik csak igennel és nemmel válaszolnak az interjúkban. De én ezt mindig elmondom a saját srácaimnak is, hogy ha úgy tűnik, csak egy mondatot kérdez tőlük a Dávid a színpadon, akkor is nagyon sokat elárul, hogy tudnak-e legalább egy saját gondolatot fűzni a mondandójukhoz. 

Őszintén vállalja, hogy elszaladt vele a ló

Ugyan ma már nagyon tudatos, kezdetben saját bevallása szerint elszaladt vele a ló. Úgy érezte, ő Mick Jagger magyarországi helytartója, hiszen egy csapásra mindkét álma teljesült: olyan ruhákban járhatott, amilyenekben mindig is szeretett volna, sőt, még barátnői is lettek, amire akkor annyira vágyott. 

Akkor még Puskás Peti sem gondolta volna, hogy a tehetségkutatóknak köszönhetően nemcsak barátnőt, de feleséget is találhat pár évvel később.