Puskás Peti az X-faktor 11. évada után sem unatkozik, november óta a Való Világ műsorvezetőjeként találkozhatunk vele minden este az RTL Kettőn.

Puskás Peti számára ez lesz a legemlékezetesebb Való Világ epizód

Puskás Peti általában összeszedett és próbál plusz bölcsességeket is beszúrni egy-egy bejátszó után, tegnap este azonban teljesen összeomlott, méghozzá a kamerák előtt.

Mint minden nap, tegnap is volt nézői szavazás a  Való Világban,  ahol Puskás Peti külön fel is olvasta, kikre lehet szavazni ezúttal. Igen ám, de egy kisebb baki csúszott a névsorolvasásba, ugyanis a Lissza nevű játékos helyett Puskás Peti Lesszit mondott. 

Puskás Peti nem tudta folytatni a Való Világot

Csupán pár másodpercet kellett várni a brutális összeomlásra, a Való Világ műsorvezetője azonnal hangos nevetésben tört ki, az azt követő perceket pedig bizonyára hosszú ideig megőrzi majd az internet. Puskás-Dallos Peti ugyanis annyira nevetett, hogy képtelen volt egy szót is szólni, csak a szerkesztőket kérlelte, hogy jöjjön az első bejátszó, amíg ő egy kis szünetet tart. 

Miután a felvétel lement, Puskás Peti újult erővel tért vissza a nézőkhöz, és próbált extra fegyelmezetten helyt állni, ám bizonyára még mindig elfogja a nevetés, ha felidézi a tegnap történteket.