Rachel McAdams úgy érzi, nincs mit szégyellnie azon, hogy nem szőrtelenít, büszkén mutatta meg testét. 

Egy centijét sem szégyelli testének Rachel McAdams

Rachel McAdams a legutóbbi fotózásán szexi latex fehérneműben pózolt, amit azért is tart nagy dolognak, mert már két gyermeke is van, ő mégis hajlandó volt így a kamera elé állni. 

De nem csak ezért lettek különlegesek az új fotói, de azért is, mert megmutatta szőrös hónalját, amire kifejezetten büszke.

Ez az én testem, és számomra nagyon fontos, hogy így, teljes valójában mutassam meg a világnak. 

Rachel McAdams azt kérte a képeket készítő csapattal, hogy a lehető legközelebb legyenek a kész, utómunkázott fotók is a valósághoz. Kifejezetten kérte, hogy ne legyenek túlzottan retusálva a képek, hogy tényleg ő nézzen vissza a fotókról, ne csak egy ideálisnak vélt, hozzá hasonló személy. 

Neki nem elég a luxus

A Szerelmünk lapjainak sztárja bevallotta, hogy egyébként imádja az esztétikus, szép dolgokat, de számára ez nem elég. Csak akkor lesz valami értékes, ha nem csupán drága, de igaz is. Így azt szerette volna, ha az új fotókon ezek a dolgok mind kéz a kézben jelennek meg: a csillogás, a szépség, az igazság, és az őszinteség.

A fotók egyébként hat hónappal szülés után készültek, ebben az időszakban a színésznő még szoptatott, ám úgy érzi, ez egyáltalán nem befolyásolja az önbizalmát, így is tökéletesen érzi magát a bőrében. 

via