Radics Gigi nemrég elvált, szakított édesapja szakított gyermekeid es apjával, most pedig elárulta, hogy anál azóta a szerelemhez.

Radics Gigit meg kellett műteni

Radics Gigi számára az a legfontosabb, hogy a saját elvárásainak megfeleljen, e szerint éli a mindennapjait. Jelenleg az az elsődleges célja, hogy jó édesanya legyen úgy, hogy a karrierjében is szuperül teljesít.

Nem egyszerű azonban a mostani időszak a Megasztár győztese számára, ugyanis nemrég egy nőgyógyászati műtéten esett túl, méghozzá endometriózisa miatt. Ez a kényszerpihenő azonban segített egy kicsit abban, hogy végre kipihenje magát.

Gyermeke apja mellette van

Szerencsére ebben az időszakban sem volt egyedül, gyermeke édesapjával ugyanis a mai napig remek kapcsolatot ápol.

Ugyanúgy ketten neveljük a lányomat az édesapjával, ugyanúgy körülöttem vannak a szeretteim, és támogatnak. Bella egyenesen rajong a legjobb barátomért, édesanyámat, édesapámat imádja, a testvérem humorát már utánozza is, szóval nekem nincs okom panaszra. Tényleg nem kívánhatnék ennél többet: mindenem megvan. Aztán amikor kell, majd betoppan az életembe a szerelem is. Nem hajtom ezt egyáltalán, nekem most pont jó így, de azért hiszem, hogy egyszer eljön az a férfi, akire szükségem van, ha nyitott leszek lelkileg is erre.

— mondta Radics Gigi a HOT! magazinnak. 

via