Néhány nappal ezelőtt Rebel Wilson a közösségi oldalán comingoutolt: a színésznő Ramona Agruma mellett találta meg a boldogságot. Most azonban kiderült, hogy megzsarolták, ezért vállalta fel éppen most a szexualitását.

Íme, a poszt

Azt hittem, hogy a Disney hercegemet keresem... de lehet, hogy igazából egy Disney hercegnőre volt szükségem egész idő alatt

- írta a bejegyzésében a színésznő.

Haladékot adtak neki 

Egy ausztrál újság, a Sydney Morning Heard megtudta, hogy a színésznő egy nővel él párkapcsolatban, ezért haladékot adtak neki, hogy erősítse vagy cáfolja meg a hírt. A lap egyik munkatársa, Bevan Shields elmondása szerint ők nem akartak rosszat csak válaszokat szerettek volna.

Sokan kritizálták őket

Több újság, újságíró és szerkesztő kiállt Rebel mellett és kritizálták az ausztrál lap tettét, ugyanis a comingout egy személyes döntés, mindenki maga dönti el, mikor áll készen arra, hogy elmondja. 

Megszólalt az újságíró

Sydney Morning Heard újságírója, Andrew Hornery volt az, aki ultimátumot adott a színésznőnek. A férfi szerint a szexuális orientáció már nem egy olyan dolog, amit rejtegetni kell, még Hollywoodban sem. Az újságíró a napokban nem csak más szakmabeli kollégáktól kapott kritikát, de a rajongóktól is, akik kiálltak Rebel Wilson mellett és amellett, hogy a comingout mindenkinek a saját döntése.

Via