Mindenki azt hitte, harmonikus és kiegyensúlyozott a kapcsolatuk, ám valami mégis elromlott, ugyanis Reese Witherspoon és a férje, Jim Toth március 24-én, pénteken bejelentették, hogy 12 év után válnak. 

Hamar házasodtak

A színésznő és magyar származású férje még 2010-ben ismerkedtek meg a Creative Agency nevű nevű vállalat egyik alkalmazottjának a buliján, a férfi kvázi megmentette Reese-t egy ittas vendég kellemetlekedésétől. Ezt követően kezdtek el randizni, azonban a kapcsolatuk nagyon hamar komolyra fordult, 2011-ben már oltár elé is álltak, 2012-ben pedig megszületett a közös fiuk, Tennessee James Toth. 

Harmonikusnak tűnt

A páros úgy tűnt remekül megvan egymással, Reese számtalan, közös családi fotót is posztolt a közösségi oldalakon, bár tény, hogy az utóbbi időben ezek elmaradoztak. A Doktor szöszi sztárja és férje végül egy közösen megírt posztban tudatták a rajongókkal: házasságuk véget ért. 

Hatalmas odafigyeléssel és megfontolással hoztuk meg ezt a nagyon nehéz döntls, hogy elválunk. Mély szeretetben töltöttünk együtt rengeteg csodás évet, és kedvességgel lépünk tovább, tiszteletet fordítva arra, amit együtt felépítettünk. A legfontosabb és legnagyobb prioritást a fiunk és a családunk élvezi, aközben is, hogy próbálunk ebben az új fejezetben eligazodni. Az ilyen ügyes soha nem egyszerűek, ezért nagyra értékeljük, hogy mindenki tiszteletben tartja a magánszféránk ezekben az időkben. Reese és Jim. 

– állt az Instagramon megosztott közleményükben, ami alatt kikapcsolták a kommentelési lehetőséget. 

Nulla romantika

A párhoz közel álló források szerint a házasság felbomlásának bizony voltak előjelei, a bennfentesek állítják, Reese és Jim kapcsolatában a romantika egyenlő volt a nullával. 

Nincs nagy botrány vagy dráma, csak két ember, akik lényegében társszülők lettek. Már nem igazán éreznek romantikus érzelmeket egymás iránt (...) Reese-nek korábban nagyon tetszett Jim, mert egy szilárd, megbízható és stabil fickó. Ez pedig üdítő volt a számára az első férje, Ryan Phillippe után. 

– közölte az informátor, aki azt is hozzátette: az egykori szerelmesek még nem adták be a válókeresetet. 

(via)