Egészen döbbenetes, de Rihanna – aki egyébként épp ma 35 éves – édesapja, csakúgy mint sokmillió másik ember a Super Bowl-os bejelentésből tudta meg, hogy a lánya ismét várandós.  

A Super Bowl-on tudta meg

Rihanna és párja, A$AP Rocky első gyermeke – akinek a nevét még mindig nem árulták el, csak azt lehet tudni, hogy többször megváltoztatták azt – 2022 májusában született meg, most pedig ismét szülői örömök elé néz a páros. Az énekesnő igencsak kreatív módját választotta annak, hogy bejelentse várandós, ugyanis az idei Super Bowl félidei showjában lépett fel, itt közölte a nagyvilággal, jön a második baba. 

Reméli, hogy kislánnyal bővül a család

Persze naivan azt hihetnénk, hogy ez a bejelentés csak a nézőknek és a rajongóknak szólt, a közvetlen hozzátartozók pedig már tudtak minderről, ám az igazság az, hogy Rihanna édesapja is a Super Bowl-on szembesült azzal, hogy a lánya ismét terhes. 

Jóég, a lányom a várandósnak tűnik 

– idézte fel a Page Six Ronald Fenty első reakcióját, azt követően, hogy a férfi meglátta a lánya kerekedő pocakját. Az énekesnő édesapja egészen Barbadosról utazott az arizonai stadionba, hogy élőben láthassa a lányát, ám ekkora meglepetésre bizonyára nem számított. A büszke nagypapa azt is elárulta, bízik benne, ezúttal kislánnyal bővül majd a családjuk. 

Nem mindig voltak jóban

Rihannának és az apjának egyébként nem mindig volt felhőtlen a viszonya, a kapcsolatuk akkor romlott meg amikor az énekesnő szülei elváltak, amikor ő még csak 14 éves volt. Ronaldnak a hírek szerint alkohol-és drogproblémái is voltak, sőt Rihanna később bírósági keresetet is nyújtott be az apja ellen, mondván, a férfi visszaél a nevével. Végül azonban a vádakat ejtették, Rihanna és Ronald pedig kibékültek egymással. 

(via)