Úgy tűnik, Rihanna a második terhessége alatt is extrém szettekben mutatja meg időről időre terhes hasát. 

Senki nem tudta levenni a szemét Rihanna szettjéről

Rihanna új értelmet adott a kismama divatnak, az énekesnő az első terhessége alatt már többször is beszédtémává vált extrém, a hasát egyáltalán nem takaró szettjei miatt. Korábban sok támadás érte, rengetegen úgy gondolták, egy kismamának nem illik ennyit mutatnia magából, ám ő ezzel nem ért egyet. 

Rihanna szerint a női test maga a csoda, és megérdemli, hogy ezt így is megmutassa. Amennyi fájdalmat, megpróbáltatást és gyönyört ad a terhesség, a legkevesebb, hogy ezt a 9 hónapot úgy éli meg, ahogyan ő szeretné. Az énekesnő azt is elmondta, hogy nem szeretne kifejezetten kismama ruhákban járni, sokkal inkább a rendes ruhatárát szabná a testére, már amennyire megoldható. 

A kiegészítők is egy vagyont érnek

Nem ragaszkodik a kényelmes darabokhoz, számára most is nagyon fontos, hogy mutatós, különleges szettekben léphessen az utcára. Most éppen egy szőrmés crop topban mutatta meg egyre gömbölyödő pocakját, amikor bulizni indult New York-ban. 

Természetesen most is párjával, a rapper A$AP Rockyval ment szórakozni. A Fenty Beauty alapítója egy egyedi Loewe megjelenést viselt, amely egy műszőrme stólából, egy műszőrme felemás crop topból és egy aszimmetrikus miniszoknyából állt, amelynek szintén voltak műszőrmével ellátott részei.

Kiegészítőnek egy Chanel napszemüveget választott a márka 2000-es őszi/téli kollekciójából, valamint egy Jacob & Co. gyémántgyűrűt és fülbevalót. A cipőkre is nagy hangsúlyt fektetett, egy egyedi Gianvito Rossi csipkés kígyóbőr szandált húzott.

via