Második gyermekével várandós Rihanna, aki szintén nem hagyta ki a hétfői Met-gálát. Az énekesnő egy nagyon feltűnő ruhában érkezett, a rajongók pedig meg vannak róla győződve, hogy ezzel vallotta be, mit tett titokban.

Miért jött menyasszonyi ruhában a Met-re Rihanna?

Itt az ideje, hogy újra gratuláljunk Rihannának és A$AP Rocky-nak? A rajongók szerint igen, és sokan borzasztóan kiakadtak, hogy az énekesnő nem számolt be erről a fontos eseményről - már amennyiben tényleg megtörtént. 

A barbadosi énekesnő, ugyanis nem csupán egy extrém ruhát választott a 2023-as Met-gálára. Rihanna úgy döntött, menyasszonyi ruhában látogat el az év egyik legfontosabb eseményére. 

A sztár egy lélegzetelállító fehér Valentino ruhában tündökölt, mely egy virágokkal díszített felsőrészből, és egy gyönyörű szoknyából állt. Rihanna a kiegészítőket sem aprózta el, 25 millió dollár értékben viselt Cartier ékszereket a vörös szőnyegen. 

A$AP Rocky egy Gucci öltönyben jelent meg, amihez egy szoknyát és egy farmert is felhúzott. 

A késés is gyanakvóvá tette a rajongókat

A rajongók szerint Rihanna ruhaválasztása nem csupán annak szólt, hogy mindenki a stílusát és az ízlését méltassa, sokkal inkább így szerette volna burkoltan bejelenteni, hogy a legnagyobb titokban férjhez ment. A rajongók szerint az is árulkodó, hogy késtek, szerintük ezzel a lépéssel extra figyelemre vágytak, és azt akarták elérni, hogy a sokatmondó outfitről senki ne maradjon le. 

Megkockáztatom, hogy összeházasodtak. Késik, utóljára jön, kiharcolja magának a figyelmet, és esküvői ruhában érkezik. Mi másért tenné? Túl sok a véletlen...

—indultak el a találgatások a Twitteren. 

Hogy igaza van-e a gyanakvó rajongóknak, az remélhetőleg hamarosan kiderül.

via