Elképesztő dologról vallott nemrégiben Rihanna. A második gyermekével várandós énekesnő ugyanis elárulta, a kisfia születése után többször is megváltoztta a gyermek nevét. 

Nem árulták el a nevét

Rihanna és A$AP Rocky első gyermeke 2022 májusában született meg, és bár most arról beszéltek, a születése után többször is megváltoztatták a nevét, de hogy végül mire esett a választásuk, azt a mai napig nem árulták el. 

Többször megváltoztatta 

Rihanna a brit Vogue-nak adott interjújában elmélkedett egybként az anyaságról, itt vallotta be, többször megváltoztatta a kicsi nevét, mielőtt megtalálta a tökéleteset. A nagyon őszintére sikerült interjúban továbbá az anyaság örömeiről is beszélt: 

Emlékeszem az elején bevittem a hordozójában a fürdőszobába, és miközben zuhanyoztam többször letöröltem a párát az üvegről, hogy rákukucskálhassak. Ezek voltak a kedvenc pillanataim. 

Jön a második baba

Rihanna pedig most már a második babájával várandós, a nagy hírt a Super Bowl-os fellépése közben jelentette be, ahol látványos szettjében a rajongók számára is egyértelmű volt, hogy az énekesnő bizony várandós. 

(via)