A 2023-as Halftime Show-nál szebb élményt egy Rihanna rajongó sem kívánhatott volna. Hat éve után ismét színpadra állt az énekesnő, és egy kisebb meglepetést is tartogatott a fellépésre.

Rihanna megmutatta, hogy még mindig az elsők között van a popiparban

Rihanna számára ez egy igazi visszatérés volt, nem csupán egy koncert, ugyanis hosszú évekig új dalt nem adott ki, de színpadra sem lépett. Éppen ezért nagy volt a kérdés, mire képes még, és hogyan fogadják majd a rajongók. Vajon őrület lesz úrrá az embereken, vagy csak az derül ki, hogy a szünetnek tovább kellene tartania? 

A 2023-as Super Bowl fellépése azonban élete egyik legfantasztikusabb fellépése volt, amelyet az egész világ tátott szájjal figyelt. A show egyéként az elmúlt években sok kritikát kapott, a Pepsi nem éppen erre fektette a hangsúlyt a rendezvényen, ám az új szponzor, az Apple Music nagyon úgy tűnik, hogy többet szán rá, ugyanis az elmúlt évek egyik legkiemelkedőbb műsorát láthatták a nézők. 

A Halftime Showban mutatta meg: második gyermekét várja

A legnagyobb meglepetést azonban nem az adta, hogy Rihanna még mindig mennyire jó formában van, és hogy a dalai tényleg megunhatatlanok: a Halftime Showban mutatta meg, hogy ismét várandós. 

2022 májusában  született meg  első gyermeke A$AP Rocky rappertől, ám ez az időszak rettenetesen nehéz volt számára, ugyanis felröppentek hírek arról, hogy a férfi megcsalta, majd gyilkossági ügybe keveredett. 

Rihanna többször is megsimogatta hasát a produkció közben, gömbölyödő hasát pedig erősen kihangsúlyozta a látványos piros szett, amit viselt. A műsor után Rihanna menedzsmentje is megerősítette, hogy Rihanna ismét gyermeket vár. 

via