Még 2021 májusában kezdtek el azok a  fotók keringeni  a neten, melyeken Rita Ora és a férje, valamint Tessa Thomson színésznő láthatók. A felvételeken a hármas igazán közel kerül egymáshoz, emiatt pedig persze azonnal szárnyra kaptak a pletykák, hogy több van köztük barátságnál, s a házaspár minden bizonnyal viszonyt folytat a színésznővel. 

Szárnya keltek a pletykák 

Rita Ora most reagált ezekre a pletykákra, nevetségesnek nevezte azokat, a brit GQ-nak adott interjújában azt mondta: 

Szerintem, amikor bizonyos dolgok abszurdak, és nehéz felfogni az értelmüket, akkor egyszerűen csak figyelmen kívül kell hagyni őket (...) Sok dologban ezt a megközelítést választottam, mert nem akarok olyan dolgokra energiát fecsérelni, ami nem létezik (...) Olyan ez, mintha megpróbálnék megmagyarázni valamit, ami meg sem történt. 

Megszólalt az énekesnő

Rita Orát és a férjét egy erkélyen fotózták le, amint éppen Tessa Thomsont ölelgetik. Az óminuzos pillanatot egy részeg estéhez hasonlította, ahol hirtelen mindenki a legjobb barátoddá válik. 

Voltál már olyan helyzetben, amikor sokat ittal, és mindenki a legjobb barátod volt? Szó szerint ez történt, ez csak egy fotó, ahol csomó barát volt együtt, akik jól érezték magukat

– nyilatkozta az énekesnő. 

(via)