Az egész világ megdöbbent, mikor kiderült, hogy Robert De Niro ismét apai örömök elé néz, hiszen a színész már majdnem betöltötte a nyolcadik x-et. 

Robert De Niro vallomása

gólyahírre  véletlenül derült fény, mikor egy riporter a hat gyermekéről kérdezte az Apádra ütök sztárját, ám az állítás már nem volt helytálló, így azonnal kijavította a sztár az újságírót.

Hét gyermekem van, ami azt illeti. Most született meg a babánk. 

A sztár azt is bevallotta, hogy egyáltalán nem lepődött meg azon, hogy ismét bővült a családja. A rajongók legnagyobb bánatára azonban homály fedi a baba nemét és nevét is, így arra még várniuk kell.

A gyermek édesanyja kilétére sem derült még fény, azt azonban tudni lehet, hogy a színészt korábban a harcművész Tiffany Chennel többször is lencsevégre kapták, akivel még 2015-ben, A kezdő című film forgatásán ismerkedett meg. Kapcsolatukról azonban nem esett szó a nyilvánosság előtt. 

Első fotók 

Nemrég napvilágot látott néhány fotó, amin a csecsemő látható. Bár a baba nemét még nem hozták nyilvánosságra, minden bizonnyal kislány, ugyanis a felvételen jól látszik, hogy rózsaszín rugdalózóba volt felöltöztetve.

via