Forgatják már a Barbie babáról szóló, Barbie című filmet Margot Robbie-val a címszerepben, akinek partnerét, Ken babát Ryan Gosling alakítja. A filmet nagy várakozás előzi meg, mert az iró-rendezője Greta Gerwig, aki a Lady Bird és a Kisasszonyok című filmekkel rengeteg elismerést kapott. Eddig is úgy tűnt, hogy ebből a Barbie-filmből valami tök más fog kisülni, mint amire számítottunk (vagy mire is számítottunk?) (mindegy, mire számítottunk, mert úgysem olyan lesz a film!), mindenesetre most Ryan Gosling nyilatkozatai alapján még izgalmasabbnak tűnik az egész.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Warner Bros. UK (@warnerbrosuk)

A 41 éves színész az Entertainment Tonightnak azt mondta, hogy örül ennek a szerepnek, sokat jelent a számára és büszke is rá. Ryan Gosling hozzáteszi, hogy azért alkalmas ő erre a szerepre, mert csak úgy tombol benne a

Kenergia.

Ryan Gosling nem a világ legkomolyabb interjúadója, ez ebből nyilvánvaló. Hogy aztán mennyit lehet komolyan venni, abból, amit ezek után mond, az rád van bízva, mindenesetre az interjúban elég keményen lelúzerezi a Kent. A következőt mondja Ken baba filmbéli verziójáról:

nincs pénze, nincs állása, nincs kocsija, háza sincs. Csomó problémával küzd.

A Rózsaszín ember előtt a Szürke Ember

Ryan Goslingot azonban a Barbie előtt még A szürke ember című, új Netflix-filmben lehet majd látni. A friss inerjúban erről is beszél, ami egy akciófilm, úgyhogy a 41 éves színész rendesen rágyúrt, hogy minden korábbinál izmosabbnak nézzen ki a filmben.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Gray Man (@graymannetflix)

További fontos infó:

Chris Evans példáján okulva Ryan Gosling megfogadta, hogy neki soha nem lesz bajsza.

Ezen kívül hálószobatitkokat ide kattintva tudhatsz meg Ryan Goslingról, Eva Mendes ugyanis elárult egyet és mást.

Via