Megjelentek az első képek a Barbie című filmből. A főszereplőt Barbie-t Margot Robbie fogja megformálni, míg barátját Ken-t Ryan Gosling. Igen az a Ryan Gosling, akit korábban hős szerelmesként ismerhettünk meg a Szerelmünk lapjaiban.

Kiderült, miről fog szólni 

A film középpontjában egy Barbielandben élő baba áll, aki a  tökéletlenségei miatt kénytelen távozni, majd kalandozni indul a való világban, és útközben felfedezi, hogy a tökéletesség valóban csak belül található meg. Ha ez fájdalmasan klisésnek hangzik, érdemes megjegyezni, hogy a feminista szerző, Greta Gerwig (Lady Bird) írja és rendezi is a filmet, partnere, Noah Baumbach (Házassági történet) közreműködésével.

Kiderült, mikor lesz a premier

A Warner Bros Pictures a 2022-es Las Vegas-i CinemaConon megerősítette, hogy a film 2023. július 21-én kerül a mozikba. Szóval sajnos még egy évig várnod kell, mielőtt Ryan Goslingot Ken szerepében láthatod tündökölni.

Napvilágot látott egy fotó

Habár sajnos a filmhez előzetes még nem jelent meg, de egy fotót már közzétettek, ahol láthatjuk, hogy nem semmi hidrogénszőke hajat csináltak Ryan Goslingnak. A színésznek még az alsógatyájára is rá van írva, hogy Ken. 

Íme, Margot Robbie Barbie-ként

Ezek is érdekelhetnek!

Kiderült: Shakira őrületes összeget keresett eddig

Hihetetlen, mekkorát nőtt Beyoncé kislánya – így néz ki most Blue Ivy

Jason Momoa és a barátnője szakítottak

Via