A királyi családban nem számít újdonságnak, hogy a hölgyek a ruháikkal, kiegészítőikkel üzennek. Most Sarolta hercegnő is udvarias gesztust tett, amitől szinte elájultak a rajongók. 

Sarolta hercegnő az egyik vendégnek üzent a ruhájával

A hercegnő először járt Wimbledonban, a teniszmeccsre pedig egy kék színű, virágos ruhát vett fel. Az aranyos egyberuha gyakorinak számít a ruhatárában, hiszen Katalin hercegné nagyon sokszor öltözteti kékbe. A Sarolta által viselt darabokat a királyi család rajongói legtöbbször gyorsan elkapkodják, de most megfigyeltek egy különös egybeesést. 

Sarolta hercegnő legtöbbször angol divatmárkák ruháiban jelenik meg a hivatalos alkalmak során, de most kivételt tettek, és egy spanyol márkától választottak. A kék, Friki ruha sokak szerint egyértelmű jelzés volt, amivel a királyi család VI. Fülöp spanyol király előtt tisztelgett. Az uralkodó a királyi páholyban foglalt helyet, hogy szurkoljon Carlos Alcaraznak, aki végül meg is nyerte a meccset. 

A királyi család rajongói is egyetértettek abban, hogy a ruha egyértelműen jelzés, és nem véletlen egybeesés. A meccsen Sarolta hercegnő és a spanyol király beszélgettek is egy keveset. A gyerekeknek egyébként spanyol nevelőnőjük van, az információk szerint Sarolta hercegnő kifejezetten jól beszéli a spanyol nyelvet, mivel évek óta tanulja

Sarolta hercegnő ruháját az üzenettől függetlenül imádták a rajongók, és az biztos, hogy nem utoljára viselt hasonló ruhadarabot. 


Via