A Rolling Stone-nak adott interjújában Selena Gomez elárulta, hogy esküvői témájú 30. születésnapi bulit rendezett magának, ugyanis korábban úgy gondolta ennyi idősen már férjnél lesz. 

Esküvőt rendezett magának 

„Azt hittem eddgire már férjhez megyek, ezért esküvőt rendeztem magamnak” – árulta el a részleteket az énekesnő a még nyáron megrendezett buliról. A lap értesülései szerint Gomez igazi A-listás celebeket invitált meg a partira, többek között ott volt Miley Cyrus , Olivia Rodrigo , Francia Raísa , Camila Cabello és Billie Eilish , valamint kishúga, Gracie is. 

Selena július 22-én töltötte be a 30-at, napokkal később pedig őszinte Instagram-posztban elmélkedett az elmúlt 20-as éveiről. 

A 20-as éveim nagyon jó utazás volt. Sok jó, szép, de nehéz pillanattal, amiket sosem fogok elfelejteni.

– írta akkor a bejegyzésében az énekesnő, melyhez két fekete-fehér portrét is csatolt, amik még a születésnapi partiján készültek. Selena egyébként korábban, még az év elején beszélt a közelgő születésnapjáról, akkor elmondta, izgatottan várja, hogy az új évtizedbe léphessen. 

 

Korábban félt 

Selena arról is beszélt, korábban félt a 30-as számtól, azt hitte onnantól kezdve az élete teljesen máshogy fog kinézni, de mostanra ezt már teljesen elengedte és jól érzi magát a bőrében. 

(via)