A hét legfontosabb vörösszőnyeges eseménye a Golden Globe-kiosztó volt, amin Selena Gomez is kapott egy jelölést. A 30 éves színész-énekesnő nem egyedül ment el a gálára: 9 éves húgával, Gracie-vel ment el az eseményre. Nagyon cukik voltak, itt írunk arról részletesebben, hogy hogyan gáláztak.

Egész úton hazafelé

Selena Gomez aztán egy Instalájvban közvetítette, ahogy a tesójával mentek haza a gáláról. Ebben volt egy olyan kiszólás, amivel a sztár minden bizonnyal az eseményről nyilvánosságra került fotókra-videókra érkezett kommentekre reagál.

Kicsit nagyobb darab vagyok most, mert jól éreztem magam az ünnepek alatt

– mondja Selena Gomez a felvételen, ami az élőzés óta a Tiktokon él tovább. Rákérdez utána a tesójánál, hogy szerinte is így van-e, és Gracie egyetértésének ad hangot, amire az énekesnőnőből kipukkan a nevetés.

@popnewsdaily She was also streaming Taylor and miley in the car 😭 #selenagomez #bodyshaming #bodypositivity #mileycyrus #taylorswift ♬ original sound - PopNewsDaily

Azok a bizonyos ünnepek

Az ünnepeket említi Selena Gomez, és nem titok, hogy kivel és hol köszönötte az új évet: Brookly Beckham és Nicola Peltz kettőséhez csatlakozott harmadiknak, az utóbbival még közös tetoválást is csináltattak. Annyira jóban vannak ők ketten, hogy legutóbbi posztjában Selena Gomez

királynőmnek

nevezi Nicola Beckham Peltzet. Aki cserébe egy másik poszt kommentjeiben testvéreinek nevezi az énekesnőt és húgát.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

De hogy az ünnepekhez visszakanyarodjunk: az alábbi posztban nézheted vissza, hogyan szilveszterezetek Selena Gomezék Mexikóban.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Via