Selena Gomez először szólalt meg arról a fotóról, amelyen Hailey Bieberrel közösen szerepelnek, és amely sokkolta a világot.

Selena Gomez és Hailey Bieber olyat tettek, mint még soha

Egy kicsit megállt az élet október 15-én, amikor Hailey Bieber és Selena Gomez közös fotót posztoltak. A két nő rajongótábora évek óta komoly csatát vív, és mint tudjuk, a Justin Bieberrel közös szerelmi háromszög nem volt mindig drámamentes.

Pedig Selena Gomez sokszor elmondta, hogy nincs közte és Hailey Bieber között feszültség. Mégsem hitte el soha senki, hogy a két világsztár tényleg jól kijön egymással. 

Selena Gomez most egy interjúban mesélt arról, hogy nem feltétlenül értette a fotót övező nagy érdeklődést, hiszen az Academy of Motion Pictures Múzeumban készült képek szerinte egyáltalán nem annyira különlegesek. 

Selena Gomez szerint sosem voltak rosszban

Ez szót sem érdemel, nem értem, ez miért ügy egyáltalán

— értetlenkedett Selena Gomez, aki újra felhívta rá a figyelmet, hogy ők nincsenek rossz viszonyban Hailey Bieberrel, valamint az Apple TV gondozásában készülő dokumentumfilmjét, a My Mind and Me-t is népszerűsítette kicsit. 

Ezek után már csak az a kérdés maradt megválaszolatlan, hogy a képeket készítő Tyrell Hamptont miért olyan leírással töltötte fel a fotót, hogy ez egy csavar a cselekményben.

Via