Nemrég, amikor közös fotón pózolt Hailey Bieber és Selena Gomez, nagyon úgy tűnt, hogy tényleg véget ért a háború. Most viszont úgy hírlik, az csak fegyverszünet volt. 

Hailey Bieber keményen odaszúrt

Selena Gomez kijelentette, hogy nem fogja hagyni, hogy Hailey Bieber elrontsa a jókedvét, ugyanis Justin Bieber felesége nemrég egy olyan TikTok videót poszolt, ami alaposan felkavarta az állóvizet.

Még januárban történt, hogy Selena Gomezről body-shaming címekkel jelentek meg képek, miután lencsevégre kapták, ahogyan egy hajón élvezi a vakációját. 

Hailey Bieber mára már letörölte a videót, de elmondta benne, hogy 

Nem azt mondom, hogy megérdemelte, de Isten időzítése mindig tökéletes...

Természetesen, hiába törölte le a videót Hailey Bieber, az @ellenacuario felhasználónevű TikTokker újra posztolta (amit azóta szintén eltűnt), és keményen beolvasott Hailey Biebernek. 

Nemár. Komolyan ő beszél ilyenekről? Nem igazán követem az életét, de nem ő az, aki azzal haknizott csomószor, hogyan tették tönkre az életét a paparazzik? Hailey....jaaajjjj, az egész Baldwin klánnak mennie kell!

Selena Gomez is kommentben üzent

A videós meglepetésére Selena Gomez is megjelent a videónál, aki a kill them with kindness elvével csapott le:

Rendben van, hidd el. Nem hagyom, hogy ezek a dolgok negatívan érintsenek. Legyetek kedvesek mindenkivel, csak így szabad. Puszillak.

Nagyon úgy tűnik, Selena Gomez nem hajlandó beszállni a buliba, és nem érdekli, hogy minden címlap tele legyen vele. Ő csak békét szeretne és nyugalmat.

via