Vasárnap a TikTokra feltöltött videójában azt kérte a rajongóitól Selena Gomez, hogy legyenek kedvesek, továbbá bevallotta, nagyon megviselte a nemrégiben kialakul Hailey Bieber dráma. 

Megviselték a történtek 

A 30 éves énekesnő-színésznő – egy azóta már törölt – megjegyzésben arra is kérte az embereket, hogy vegyék figyelembe mások mentális egészségét. 

Köszönöm és nagyon szeretelek titeket. Mélységesen hálás vagyok minden egyes emberért. Hihetetlenül boldoggá tesztek. Nehéz volt mostanában a szívem, de mindenkinek csak jót akarok 

– mondta Gomez, akinek őszinte vallomása két héttel azután érkezett, hogy közölte, kisebb szüntetet tart a közösségi médiában. A bejelentés azt követően érkezett, hogy kirobbant az ún. Hailey Bieber dráma, a történet kapcsán maga Selena is megszólalt, aki azt mondta nem foglalkozik a vádakkal, de utóbb kiderült, azért eléggé kiakasztották a történések. 

Kylie Jenner is belekeveredett 

Ahogyan azt mi is megírtuk a sztoriba Kylie Jenner is belekeveredett, akiről azt feltételezték a rajongók, hogy Selenát gúnyolja, csakúgy mint Hailey. A követők emiatt alaposan kiakadtak a Jenner lányra és tömegesen kezdték el kikövetni őt. Bár Selena és Kylie is állították egy félreértésről van szó, a rajongók nem igazán hittek nekik, Kylie pedig több, mint 1 millió követőt vesztett az eset miatt. 

Justin is nekiment Selenának 

Legalábbis a rajongók szerint, akik úgy gondolják, hogy az énekes Gomeznek üzent a közösségi oldalán, amikor Insta-sztoriban a következő feliratot osztotta meg: 

Hálás vagyok, amiért nem azt kaptam, amire azt hittem, hogy akarom. 

Ezt gondolják a kommentelők 

A kritizálók úgy gondolják, hogy ez a lépés nagyon gyerekes volt az énekestől, valamint sokan úgy gondolják, hogy ez annak a jele, hogy Justin nincs túl Selenán. Persze, hogy pontosan mi az igazság nem tudni, de az egyáltalán nem meglepő, hogy ez az egész kálvária alaposan kikészíti Selenát, aki köztudottan súlyos mentális betegséggel, bipoláris zavarral küzd. 

A rajongók is aggódnak Selenáért 

Egyébként Selenáért a rajongók is aggódnak, az énekesnő ugyanis pár nappal ezelőtt megosztot pár képet az Instagram-oldalán, amik nem sikerültek túl jól. Sokan érdeklődtek afelől, hogy mi történt az arcával, többen pedig a védelmükbe vették a sztárt, aki a mentális betegségen túl lupusszal is küzd. Selena korábban bevallotta, a betegsége miatt szedett gyógyszerek durva mellékhatásokkal járnak, ezért ingadozik a súlya, és ezért lehet néha pufókabb az arca is. A rajongók ettől függetlenül aggódnak kedvencükért, és bíznak benne, hogy nem rosszabbodott az állapota. 

(via)