Egyre durvul a helyzet Shakira és Piqué között. Az énekesnő a szakítás után úgy döntött, hogy az Egyesült Államokban folytatná az életét a gyerekeivel, de erről az ötletről a katalán focista hallani sem akart. Most nagyon úgy tűnik, hogy Shakira mégis elutazott a gyerekekkel, bár a hírek szerint nem véglegesen, de ennek ellenére Piqué nem repdes az örömtől.

Találkozni fognak

A hírek szerint Shakira a kaliforniai San Diego-ba utazott a gyerekkel, annak ellenére, hogy Piqué kijelentette, nem akarja, hogy a gyerekei az USA-ba menjenek. A focista szintén a tengerentúlon tartózkodik, ugyanis az FC Barcelona szerdán az Inter Miami ellen lépett pályára. Állítólag Piqué annyira dühös Shakirára, hogy hamarosan találkozni fognak az Egyesült Államokban, hogy megbeszéljék a továbbiakat.

Miért San Diego?

Érdekesség, hogy Shakira, miért éppen Kaliforniába utazott a gyerekeivel. Állítólag az énekesnő inkább Floridába költözne vissza, ahol korábban is élt. Azonban van egy háza a Bahamákon is. 

Amerikába igazolhat?

Piquével kapcsolatban olyan pletykák is szárnyra kaptak, hogy hamarosan egy amerikai focicsapatban folytathatja a karrierjét. A hír azért is meglepő, mert nagyon  hosszú ideje erősíti az FC Barcelona csapatát és nagyon úgy tűnik, hogy tényleg a katalán főváros a mindene. Talán csak a gyerekei miatt hozná meg ezt az áldozatot? 

Az ügyvédek is találkozni fognak

A legfrissebb információk szerint Shakira és Piqué ügyvédei augusztus negyedikén ülnek majd le először egy asztalhoz, ahol megbeszélik a problémás kérdéseket, mint a gyerekfelügyelet és a vagyonelosztás. 

Via