A háromszereplős videót egy arrajáró készítette Shakiráék vitájáról természetesen még a szakítás előtt.

Férj, feleség, anyós

Egy régi, eddig kevesebb visszhangot kapott, de nagyon beszédes videó kering újra a közösségi médiában Shakiráról és anyósáról. Mi a sportskeeda.com nevű oldalon találtuk meg, és a felvétel az alábbi tweetben látható.

Arról már sokat lehetett olvasni eddig is, hogy Shakira milyen feszült viszonyban volt és főleg van exanyósával, Montserrat Bernabeu-val. Hát most itt egy példa arra, hogy mennyire feszült volt a kapcsolatuk: még egy nyilvános veszekedéstől sem riadtak vissza. A két nő perlekedéséről a videó akkor keződik, amikor az anyós megragadja Shakira arcát, hogy elhallgattassa, de az énekesnő csakazért is mondja a magáét. Más veszekedéseikről is volt már szó korábban, de erről itt videófelvétel is van.

A közhangulat Shakira mellett áll

Bár sokak szerint Shakira exalázós bosszúdalai az utóbbi hónapokból nem szolgáltattak éppen mintapéldát arra, hogy hogyan ideális viselkedni egy ilyen szakítás után, ebben a kérdésben-szituációban a közvélemény (vagy legalábbis a kommentelők) elég egyértelműen Shakira mellett áll ki. Az énekesnőt áldozatnak tekintik, az anyóst elviselhetetlennek, aki át is lép egy határt azzal, hogy erővel próbálja elhallgattatni a menyét.

És hát Gerard Piqué sem jön ki éppen csodálatosan a szituációból, mert a futballista csak áll a háttérben, és minimális érdeklődést sem mutat a vita iránt, holott nyilvánvalóan mindkét nő azt szerette volna, hogy a férfi őmellette álljon ki. Szavazunk egy gyorsat? Szerinted egy meny-anyós vitában a férfinek ki mellett kell kiállnia? Kíváncsian várjuk a véleményedet!

Szavazás

Via