Néhány hete robbant a hír, hogy 12 év után külön utakon folytatja Shakira és Piqué. Az énekesnő édesanyja, Nidia Ripoll azonban még reménykedik, hogy az egykori álompár újra egymásra talál.

Nidia Ripollnak nincs könnyű dolga, de mindent megtesz, hogy támogatni tudja a lányát és unokáit. Shakira szakítása mellett a férje betegségével is meg kell küzdenie: William Mebarak júniusban saját otthonában szenvedett balesetet, és még mindig kórházban van. 

Napról napra javul az állapota, hála Istennek 

–  idézte szavait az ¡Hola! című lap. Az asszony hozzátette:  ha Isten is úgy akarja, még ebben a hónapban hazatérhet a férje. 

Nidia a kérdésre, hogy szeretné-e, ha a focista és az énekesnő kibékülne, azt válaszolta, hogy pontosan ebben reménykedik:

igen, logikus lenne. 

Shakira édesanyja biztosított mindenkit afelől, hogy lánya jól van, és gyerekei, Sasha és Milan tartják benne a lelket. 

mégse költözne Miamiba shakira?

A spanyol média korábban arról írt, hogy Shakira visszaköltözne az Egyesült Államokba és Miamiban kezdene új életet gyerekeivel. Nidia az ügyet úgy kommentálta, hogy fogalma sincs a dologról, és nem is beszéltek még róla. 

bíróságra vihetik az ügyet

Shakira és a focista ügyvédeik segítségével próbálnak megegyezni, és már mindketten a válóperre készülnek. Most két gyermekük, Sasha és Milan felügyeleti joga került a középpontba. Sajtóértesülések szerint már mindketten felbéreltek egy ügyvédi csapatot, hogy a gyermekelhelyezésen csatározzanak.  Az egykori álompár egyetért abban, hogy gyerekeik érdeke a legfontosabb, ezért szeretnének minél hamarabb pontot tenni az ügy végére, ám egyelőre nem tudni, hogy a gyermekelhelyezést békés vagy peres úton rendezik-e majd.

Via