Az elmúlt hónapokban rengeteg nehézséggel nézett szembe Shakira. Két hónappal ezelőtt bombaként robbant a hír, hogy az énekesnő és focista kedvese, Gerard Piqué szakítottak. Az elválás közel sem mondható békésnek, ugyanis az egykori sztárpár a gyerekek felügyeleti jogán csatározik. 

Nem jutnak dűlőre

Shakira és Piqué kapcsolata valószínűleg a megcsalási botrány után mérgesedhetett el, mert állítólag a katalán focista egyáltalán nem volt hűséges a párjához. Később kiderült, hogy anyagi okok is vezettek a szakításhoz. A másik probléma, hogy Shakira  Amerikába költözne a gyerekekkel, de Piqué erről az opcióról hallani sem akar, ő továbbra is Barcelonában szeretné nevelni őket. Állítólag augusztus 4-én találkoznak, hogy elsimítsák a nézeteltéréseket. A kérdés már csak az, hogy ez a találkozó jó hatással lesz a kapcsolatukra, vagy még csúnyább harcnak néznek elébe. 

Börtönbüntetést is kaphat

Nem elég, hogy a párkapcsolata véget ért, de még akár 8 év börtönbüntetést is kaphat Shakira adócsalás miatt. Az énekesnő állítólag egyáltalán nem fizetett adót Spanyolországban 2010 és 2014 között, de ő állítja, hogy akkoriban nem is élt az országban. Nos, hamarosan kiderül, hogy pénzbüntetéssel megússza-e az ügyet, vagy sem. 

Az édesapja is kórházba került

Az énekesnő nem csak maga miatt, de édesapjáért is aggódhat. William Mebarak Chadid júniusban szenvedett balesetet és kórházba került. A 90 éves férfi arca akkor súlyosan megsérült, de szerencsére azóta már kiengedték a kórházból. 

Jennifer Lopez is odaszúrt neki 

Jennifer Lopez  az életéről szóló Netflix dokumentumfilmben dobta le a bombát: egyáltalán nem örült annak, hogy Shakirával kellett színpadra lépnie a 2020-as Super Bowl félidei show-jában. Igaz, hogy Jennifer Lopeznek nem konkrétan Shakira személyével volt problémája, hanem azzal, hogy kettejük között kellett elosztani a fellépésre szánt időt, vagyis nagyjából 12 percet.

Átok lenne?

Shakira rajongói már a közösségi oldalakon is azt találgatják, hogy vajon átok sújtja-e Shakirát idén, ugyanis az elmúlt években úgy tűnt, hogy aranyéletet él a világsztár, de idén minden összejött neki és nem a jó értelemben. 

Ez egyértelműen nem Shakira éve. Csajszi szedd össze magad. Ki átkozott el?

- írta egy kommentelő a Twitteren.

A TikTok felhasználók leginkább Shakira lehetséges börtönbüntetésén vannak kibukva:

Via