Az énekesnő váratlanul jelentette be a költözését, mivel az információk szerint kénytelen volt elhagyni a korábbi otthonát. Shakira és a gyermekei már az Egyesült Államokban laknak, de még elég sok dolgot Spanyolországban hagyott. 

Shakira magával viszi a kedvenc autóit

Az énekesnő még tavaly jelentette be, a szakítás, és a gyermekelhelyezés után szeretne az Egyesült Államokba költözni. Korábban is ott élt, Piqué miatt választotta Spanyolországot. De a családja egy része Miamiban él, így logikus, hogy szeretne ott lenni. Ő és a gyerekek már elutaztak, a fiúk pár héttel ezelőtt kezdték el az új iskolát. 

A költözésnek még nincs vége, mivel hosszú időbe telik amíg mindent átvisznek a másik országba. A legnagyobb feladat Shakira autóinak az elszállítása, mivel valóságos gyűjteménnyel rendelkezik. Szereti a luxusautókat, összesen tíz kocsi sorakozik a garázsában. Az egyik kedvence a Mercedes S-osztály, de van Audi A7 Sportback típusú autója, Teslája, és még egy Mini Coopere is. A lista egyik legkülönlegesebb darabja, egy Seat Leon, ami a többi kocsihoz képes kifejezetten olcsónak számít, ez akkor került hozzá, amikor egy jótékonysági kampányban vett részt. 

Az autókat nem egyszerű elszállítani, ezért több időbe telik, amíg az összes elfoglalhatja a helyét az énekesnő új garázsában

Durva dologgal vádolták meg

Pár nappal ezelőtt megjelent egy fotó az interneten, amin épp egy fát emelnek ki az énekesnő egykori kertjéből. A pletyka azonnal elindult, Shakirát pedig azzal vádolták, hogy még a fákat is magával viszi. Később kiderült, ez egy korábban készült felvétel, szó sincs arról, hogy Shakira fákat vagy növényeket szeretne Spanyolországból elszállítani. 


(via)