Hiába van a temérdek vagyon, a cuki gyerekek és a fantasztikus karrier, Shakirának annak ellenére is nehezen telnek napjai, hogy ő a világ egyik leghíresebb énekesnője. Nemrég derült ugyanis ki, hogy párja, a focista Piqué megcsalta őt, ami miatt a 12 éves kapcsolata is zátonyra futott – a felek közt pedig annyira elmérgesedett a viszony, hogy már szóba sem állnak egymással, csak az ügyvédjeiken keresztül egyezkednek a gyermekeik elhelyezéséről. 

Shakirának nincs könnyű dolga

Ha mindez nem lenne elég, az énekesnőbe sorra állnak bele a focistafeleségek, nemrég pedig Cristina Cardenas, Shakira egykori asszisztense is csúnyán kitálalt az énekesnőről. Cristina szerint az énekesnő főnökösködő és kibírhatatlan – volt már olyan, hogy egy négy órás klipfelvételt 17 órán keresztül forgattak, mert annyi mindenbe beleszólt Shakira.

Nehezen lehet együtt dolgozni vele, a producerek és a rendezők sem szeretnek vele forgatni. Ha valami nem a saját elképzelései szerint megy, akkor bedühödik és kibírhatatlan perszóna lesz

-        mondja az egykori asszisztense, aki már több alkalommal is dolgozott együtt az énekesnővel és munkaköri leírása szerint azért felelt, hogy a forgatásokon minden klappol menjen.

Asszisztense szerint kibírhatatlan

Cirstina Cardenas szerint ezért lehetséges az is, hogy bár Shakira világhírű lett, igazán senki sem szeret vele együtt dolgozni.

Ha túl közel mész hozzá, furán néz rád, úgy csinál, mintha meg akarnád támadni. Ha telefon van a kezedben, kiakad és ordibálni kezd, hogy ne készüljön róla fotó. Direktben pedig nem lehet szólni hozzá, csak a menedzseréhez, mert ő érinthetetlen 

– sorolja gondjait az énekesnővel az egykori asszisztense, aki szerint Shakira rendkívül problémás személyiséggel rendelkezik, aki nem bírja ki, ha nincs a rivaldafényben. Állítása szerint mindennek úgy kell lennie, ahogyan azt ő gondolja, különben az énekesnő kiveri a balhét…

Kérdés már csak az, hogy ennek az egésznek mennyi valóságalapja van, hiszen könnyen lehet, hogy pont ez az asszisztens akart csak egy kis rivaldafényhez jutni most, hogy már tényleg Shakira életéről beszél mindenki.

Szavazás

Via