Nemrégiben röppent fel a pletyka Shakira és Chris Evans titkos kapcsolatával kapcsolatban. A két sztár azután kezdte követni egymást a közösségi oldalakon, hogy kiderült Piqué és az énekesnő szakítottak. 

Piqué nem örül

Shakira jelenleg Kaliforniában tartózkodik a gyerekeivel, aminek Piqué egyáltalán nem örül, mert megtiltotta a volt párjának, hogy a tengerentúlra vigye a gyerekeiket. Érdekesség azonban, hogy Shakira, miért éppen Kaliforniába utazott velük, ugyanis az otthona Florida államban van.

Furcsa választás

Az énekesnő a nyugati partra csak munka miatt szokott utazni, mert a dalait Los Angelesben szokta felvenni. A rajongók elkezdték spekulálni, hogy vajon Chris Evans miatt ment San Diegoba és vajon ez a látogatás azt is jelenti-e, hogy inkább itt képzeli el az életét a gyerekeivel. 

Sőt, egyes pletykák szerint Shakira is részt vesz a már most is zajló Comic-Con fesztiválon, ahol Chris Evans legújabb filmjét is bemutatják és állítólag ő is ott lesz. 

Miért nem Florida?

Továbbá az is furcsa, hogy  Piqué  Florida államban van napok óta egy focimeccs miatt, de Shakira kivételesen nem vágyott oda, pedig ott él a családja és korábban az ő otthona is volt Miami. A katalán focista állítólag Kaliforniába fog repülni, ha eddig nem tette meg, mert mindenképpen beszélni akar Shakirával a gyerekekről. 

Via