Daily Mail reptéren készült fotói szerint  könnyes szemmel búcsúzott Barcelonától Shakira. Bár most még csak nyaralni indultak, a 46 éves énekesnő szakítása után azért hagyja el Barcelónát, hogy szüleivel és fiaival új életet kezdjen az Egyesült Államokban. Erről írt Instagram oldalán is, ahol úgy fogalmazott:

Ma új fejezetet kezdünk a boldogságuk keresésében.

A világsztár Miamiban kezd majd új életet és költözése előtt már nem tér vissza Spanyolországba. Úgy tudni, hogy az énekesnő két fia április 11-én,  az ottani tavaszi szünet végén, kezdi meg az iskolát Floridában, az egyik legjobb magániskolában.

Piqué dühös

A Shakira-szakértők azt állítják, hogy a sztár ügyvédje nem szólt exének a költözésről, pusztán közleményben közölte Piqué ügyvédjével, hogy végleg távozik Barcelonából.

Az énekesnő exe, Piqué állítólag amiatt is dühös, hogy a gyerekek nem Barcelónában fejezik be a tanévet, és az is zavarja, hogy  ő sem tudja pontosan, hogy Shakira és a két fiú melyik napon repülnek az Egyesült Államokba.

A barcelónai újságírók korábban már írtak arról, hogy április 1-jén Shakira a gyerekeivel együtt elhagyja Spanyolországot. Az énekesnő korábbra tervezte a költözést, de  91 éves édesapja rossz egészségi állapota miatt halasztotta el az utazást.

Shakira és Piqué  tavaly májusban, 11 év együtt töltött idő után váltak el, korántsem békésen. Hosszas tárgyalásokat követően jutottak megállapodásra a gyerekek láthatását illetően is. Végül abban maradtak, hogy Piqué, aki jelenleg a 24 éves katalán szépséggel, Clara Chiával jár, a gyermekeivel tölti majd a vakációt.

Shakira már a szakítás után Miamiba akart költözni, hiszen korábban ott élt, nem mellesleg van egy 14 millió fontot érő villája is a városban és a családjának egy része, valamint közeli barátai is ott tartózkodnak. Részben ez volt a fő akadálya annak, hogy a volt pár korábban nem tudott peren kívüli megállapodást kötni.

Új szerelem Miamiban?

A múlt hónap végén a spanyol média azt állította, hogy Shakira egy új férfival találhatta meg a szerelmet Miamiban. Az OK Diario hírportál azt írta, hogy a 46 éves kétgyermekes anyuka hónapokkal azelőtt találkozott a titokzatos férfival, mielőtt megírta volna legújabb dalát, amelyben Piquét és új barátnőjét, Clara Chiát vette célba.