Az év egyik legszomorúbb szakítása címet egyértelműen Shakira és Piqué kapnák meg. Az énekesnő és a focista 12 év együttlét után döntött úgy, hogy külön utakon folytatják. A legszomorúbb a helyzetben, hogy a különválás egyáltalán nem tűnik békésnek. A legnagyobb harc a két közös gyermekük felügyeleti jogán megy. Most kiderült, ki segített ügyvédet szerezni Shakirának. 

Egy kollégája segített

Alejandro Sanz spanyol zenész jó barátja és kollégája Shakirának. Ő volt az, aki  Pilar Mañé spanyol ügyvédet ajánlgatta az énekesnőnek. Mañé állítólag a legjobb a szakmájában Spanyolországban és hatalmas karriert futott be családjog területén. A diplomáját a barcelonai egyetemen szerezte. 

Hosszú évek óta barátok 

Shakira és Alejandro barátsága nem mostanában kezdődött. Ő az a zenész, akivel együtt megálmodták Shakira egyik leghíresebb dalát a La Torturát, ami 2005-ben debütált. 

Egy másik ügyvédet is fogadott

Nem Pilar Mañé az egyetlen, aki az énekesnő mellett lesz. Shakira megkérte a nagybátyját Heli Abel Torrado kolumbiai ügyvédet is, hogy segítsen neki. Azt mondják, hogy Abel Torrado  nagyon barátságos ember és nagyszerűen tárgyal, valamint ő segített a sztárnak lezárni az életében az előző kapcsolatát is jogilag Antonio de la Rúával.

Via