Gerard Piqué és Shakira szakítottak, és a szétválás nem fog simán menni egyrészt a közös gyerekek, másrészt a futballista új kapcsolata(i) körül keringő pletykák, harmadrészt pedig az énekesnő édesapjának egészségi állapota miatt.

Nos, a Marca nevű lap azt írja, hogy elképzelhető, hogy Shakira most egy exéhez, Antonio de la Ruához fordult. Az argentin származású üzletember ugyanis szintén éppen egy szakításon van túl.

Shakira és Antonio de la Rua 2000 környékén jöttek össze és soha nem mondták ki hivatalosan az igent – azt nyilatkozták, hogy effektíve úgyis már egy házaspárként élnek, nincs szükségük a papírra. Amikor aztán 10 év után szakítottak 2010-ben, először azt mondták, hogy közös megegyezéssel ideiglenesen különválnak, de aztán nagyon nem ez történt.

Ugyanis a szétválás tartósnak bizonyult, viszont továbbra is Antonio de la Rua kezelte Shakira pénzügyeit, amit az énekesnő egy idő után megelégelt és máshova vitte a pénzét. Ezen a férfi úgy felháborodott, hogy beperelte Shakirát, bevétele 18%-át követelve. Így lehet, hogy bár össze se voltak házasodva, a szakításukból mégis per lett. Az eljárásnak 2013-ban lett vége, Shakira nyert, nem kellett egy fityinget sem fizetnie az exének, így Antonio de la Ruával végleg megszakadt a kapcsolata.

Csakúgy, mint Shakirának, az üzletembernek azóta családja lett, nem is posztol másról az Instagramján, csak a gyerekeiről.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antonio De la Rua (@antdelarua)

Állítólag most, hogy Antonio de la Rua szintén frissen szakított, újra felvette a kapcsolatot Shakirával, bár egyelőre csak ott tartanak, hogy üzeneteket küldözgetnek egymásnak.

Via