Egy újabb fájdalmas csapást kaphat Shakira Piquétől! Az énekesnő és a gyermekei apja a 12 évig tartó kapcsolatuk alatt sosem házasodtak össze, ugyanis a focista sosem tette fel a nagy kérdést. Most bennfentes információk szerint nagyon úgy tűnik, hogy Piqué és Clara Chia Marti kapcsolatában már felmerült a házasság gondolata is.

Na, de mit szól ehhez Shakira?

Korábban nem érdekelte a házasság

Az évek alatt nem tűnt úgy, hogy Shakirát annyira foglalkoztatná a házasság gondolata, sőt egy korábbi interjúban azt mondta, hogy nem szeretné Piqué felesége lenni.

Nagyon megijeszt. Nem akarom, hogy úgy lásson engem, mint egy feleséget. Szeretném, hogy a barátnőjeként tekintsen rám

- mondta néhány évvel ezelőtt az énekesnő Piquéről.

Szóba került az esküvő az új kapcsolatban

Kiderült, hogy Piqué és Clara Chia már többször beszéltek a házasságról, valamint arról, hogy a fiatal lány, milyen esküvőt képzelne el. 

Beszélnek arról, hogy Clara milyennek szeretné az esküvőt. Nem akarja, hogy nagy lagzi legyen, hanem valami nagyon meghitt dolgot szeretne

- árulta egy bennfentes.

Már együtt élnek

Közben az is kiderült, hogy Piqué és Clara hetekkel ezelőtt összeköltöztek. A focista és a barátnője Barcelona egyik luxusnegyedében élnek. A bennfentes információk szerint a kapcsolatuk napról napra erősebb, és tényleg közösen tervezik a jövőjüket. 

Shakira hamarosan költözik

Shakira és a gyerekei heteken belül az Egyesült Államokba költöznek. Az énekesnő Miamiban képzeli el az új életét, ugyanis ott van a családja, valamint Piqué előtt is az amerikai nagyváros volt az otthona. A hírek szerint a focista belement abba, hogy az énekesnő elvigye a közös fiaikat is, de egyelőre nem tudni, hogy milyen megállapodást kötöttek a gyerekfelügyelettel kapcsolatban. 

Via