Egy hónapja lehet tudni, hogy Shakira és Gerard Piqué nem alkotnak már egy párt. A szakítás miatt különösen nehéz időszak kezdődött most az énekesnő számára, de van egy dolog, ami miatt talán egy picit könnyebb most, mint korábban.

Lionel Messi ugyanis 2021-ig Piqué csapattársa volt a Barcelona együttesében, így a két focista jobban megismerte egymást, sok időt töltöttek együtt. A Marca című lap írja, hogy sok feszültséget keltett azonban, hogy Shakira azonban sosem volt különösebben jóban a többi focistafeleséggel. Különösen ki nem állhatta Messi feleségét, Antonella Roccuzzót.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Az El Spectador című műsorban hangzott el, hogy Shakira ellenszenve a többi focistafeleség iránt valamennyi futballistának feltűnt a Barcelonában, beszéltek is róla egymás között. Hogy miért pont Messi feleségével volt a legrosszabb viszonyban Shakira, arról nem szól a fáma. Antonella Roccuzzóról mindenesetre a legfontosabb információk azok, hogy gyerekkora óta ismeri Messit, mivel legjobb barátjának unokatestvére, és ugyanabból a városból is származik, mint férje. Az argentin focista és minden családtagja hithű katolikusok, Messiék három gyermeket nevelnek.

Shakira számára édesapja betegsége miatt is különösen nehéz ez a mostani periódus, és bár Piqué számára sem lehet könnyű, csapattársai azt mondják róla, hogy formában van és minden erejével a futballra koncentrál.

Via