Nagyon úgy tűnik, Shakira számára még mindig van mit modani, az énekesnő ugyanis a 2023-as évet egy mindenki előtt zajló kiosztással kezdte.

Shakira számára 2022 borzasztó év volt

Ahány ház annyi szokás, a szilvesztert is sokan, sokfélén töltötték a sztárvilágban. Selena Gomez például Brooklyn Beckham és felesége mellett, Victoria Beckham-ék otthon a családdal. Reese Witherspoon a lányával a kórházban, Shakira pedig magányosan - ami ki is hozta legmélyebb gondolatait. 

Január 1-jén egy erős poszttal indította el az évet Shakira, aki természetesen nem volt hajlandó szó nélkül elmenni a Gerard Piqué-vel zátonyra futott kapcsolata mellett sem. 

Shakira Instagramon üzent 

Bár a fájó sebek az újabb évben is nyitva maradnak, az idő az igazi sebész, aki begyógyíthatja őket. Van, hogy valaki elárul minket, de attól még továbbra is bíznunk kell. Ezért ne vesd meg magadat, becsüld azt, aki vagy. Hinned kell benne, hogy sokkal több a jó ember, mint a rossz, hogy még mindig az empatikusabb személyekből van több, nem pedig a kétszínűekből. Sokan mennek el, és kevesen maradnak mellettünk, de ez nem baj. Az általad ejtett könnyek nem elpazarolt percek, hiszen öntözik azt a talajt, ahol a jövőd megszületik. Ettől vagy ember, és ettől leszel teljesen új ember: hogy ezek után is tudsz szeretni. 

Shakira tehát nagyon elegánsan, és nagyon burkoltan, ám annál stílusosabban és lényegretörőbben osztotta ki Gerard Piqué-t.