Ebből még botrány is lehet! Shakira és Gerard Piqué is ügyvédhez fordultak, miután a szakításuk után több fontos döntést is meg kell  hoznia az egykori álompárnak. 

Mi lesz a gyerekekkel?

Az egyik necces kérdés az énekesnő és a focista gyerekeinek a felügyeleti joga lesz. A probléma leginkább az, hogy a szakítás után Shakira állítólag nem Barcelonában képzeli el a jövőjét, ám Piquét a szerződése még két évig biztosan a katalin fővárosba köti. Egy biztos: egyikük sem fog engedni abból, hogy minél több időt szeretnének a gyerekekkel tölteni. 

A vagyonról is lesz mit megbeszélni

Habár a két sztár hivatalosan sosem házasodott össze, mégis jelentős közös vagyont halmoztak fel az évek során. Shakira a világ egyik legsikeresebb énekesnője, Piqué pedig a Barcelona egyik sztár focistája már 2008 óta. A kérdés már csak az, miképpen fogják elosztani a nagyjából 700 millió eurós vagyonukat. 

Megcsalás állhat a háttérben

Mint megírtuk, a pár állítólag azután szakított, hogy kiderült Piqué hűtlen volt a gyermekei anyjához. Azt beszélik, hogy a focista egy fiatal hostess lánnyal is megcsalta az énekesnőt, ám a lány személyazonossága egyelőre nem derült ki.

Shakira bejelentette

Az énekesnő nemrégiben egy közleményt is kiadott, amiben elismerte, hogy valóban a szakítás mellett döntöttek Piquével, valamint azt kérte, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket ebben a nehéz időszakban.

Via