Egyre dagad a botrány Shakira és az exe, Gerard Piqué között! Az énekesnő már két új dalban is üzent a gyerekei apjának, és annak új barátnőjének. Clara Chia Marti állítólag már pszichológus segítségét kérte a sok támadás miatt. Most úgy tűnik, hogy a világsztár újabb csapást tervez: exkluzív interjút ad.

Egy mexikói újságíró jelentette be a hírt  

Örülök, hogy megoszthatom veletek, hogy holnap a Canal de las Estrellas híradásában láthatjuk a Shakirával folytatott exkluzív beszélgetésünk előzetesét

- jelentette be Enrique Acevedo mexikói újságíró Instagram-oldalán.

Barcelonába látogattak

Kiderült, hogy a stáb Barcelonába látogatott, hogy találkozzanak az énekesnővel: 

Elmentünk Barcelonába, hogy beszélgessünk a zenéjéről és a dalszövegeiről, a pillanatról, amin keresztül megy a karrierje, és arról, hogy mi várható az életében

- folytatta a posztjában az újságíró.

Az első exkluzív interjú a szakítás óta

Ez az első alkalom, hogy Shakira exkluzív interjút ad a tavaly júniusi szakítása óta. Az énekesnő valószínűleg ki fog térni a zátonyra futott kapcsolatára is, de egyelőre kérdés, hogy mennyi részletet fog elárulni. Korábban már az Elle magazinnak elárult apróbb részleteket, ahol elmondta, hogy áldozatokat kellett hoznia Piqué miatt, ezért költözött Barcelonába a kapcsolatuk kezdetén. 

Piqué és a barátnője még mindig együtt vannak

Habár Shakira rajongói abban reménykednek, hogy a kapcsolat hamarosan zátonyra fut, nagyon úgy tűnik, hogy Piqué és Clara Chia Marti szerelmesebbek, mint valaha. Habár nemrég egy elég kínos szituba kerültek: Barcelonában egy japán étteremben nem szolgálták ki őket, mert a tulajdonos hatalmas rajongója Shakirának.

Via