Mint megírtuk, Shakira elhagyta Barcelonát és Miamiba költözött a gyerekeivel. A költözés már tavaly nyáron is szóba került, miután az énekesnő és Piqué szakítottak. Most azonban kiderült, hogy a világsztárt kiutasította arra, hogy hagyja el az otthonát. 

Piqué édesapjának van benne a keze

Kiderült, hogy Shakira azért döntött úgy, hogy minél előbb elhagyja Barcelonát, mert Gerard Piqué édesapja egy felszólítást küldött neki a kilakoltatásról. Piqué édesapja, Joan Piqué március 13-án küldött egy levelet az énekesnőnek, amiben az állt, hogy április 30-ig hagyja el az ingatlant, vagy fizessen kártérítést. 

Megromlott a viszonyuk

Shakira és Piqué szülei egykor nagyon közeli kapcsolatot ápoltak, de megromlott a viszony, miután kiderült, hogy Joan Piqué és Montserrat Bernabéu tudtak a gyermekük titkos afférjáról. A pletykák szerint Piqué édesanyja segített a fiának és Clara Chia Martinak titokban tartani a viszonyukat. Amikor Shakira ezt megtudta, érthető módon nagyon megbántódott.

A botrányhoz még az is hozzájárul, hogy Shakira maradt a közös családi házban, de Piqué szülei a közvetlen szomszédjaik, így nem lehetett elkerülni a találkozást az elmúlt egy évben sem. Nemrég arról szóltak a hírek, hogy Shakira és a volt anyósa a gyerekek előtt estek egymásnak nagyon csúnyán. 

Megható posztban búcsúzott

Shakira egy megható posztban búcsúzott Barcelonától. Az énekesnő hosszú éveket élt a katalán fővárosban, és a gyermekeiket itt nevelték Piquével. A világsztár úgy tervezte, hogy az egész életét itt fogja leélni a családjával. 

Barcelonában telepedtem le, hogystabilitást adjak a gyerekeimnek, ugyanezt keressük most a világ egyik másik sarkában közel a családhoz, barátokhoz és a tengerhez

- írta a posztjában Shakira.

Telefonon értesítette Piquét?

Állítólag Piqué őrjöngött, amikor megtudta, hogy Shakira és a gyerekek elhagyják Spanyolországot, mert állítólag az énekesnő csak telefonon értesítette a hírről, és fogalma sem volt a távozás pontos időpontjáról.

Shakira eredetileg már janárban költözni akart, de az édesapja rossz egészségügyi állapota miatt maradniuk kellett, majd később az édesanyja került kórházba.

Via