A hétvégi Barcelonai Nagydíjon egy ismerős arcot szúrtak ki a kulisszák mögött: Shakira is a helyszínen izgult. 

Shakira Barcelonában is Hamilton mellett volt

Az énekesnő nem csupán azért vehetett részt a spanyol futamon, mert itt érzi magát otthon, de azért is, mert a hírek szerint gyengéd szálak fűzik a Mercedes pilótájához: Lewis Hamilton és Shakira között több lehet, mint puszta barátság. 

Shakirát többször is mutatta a kamera, amint előkelő helyről figyelte a verseny alakulását, az énekesnő pedig láthatóan zavarban volt attól, hogy ilyen kiemelt figyelem irányult rá. Nagyon úgy tűnik azonban, hogy nem szeretnék teljesen titkolni, mi van közöttük, hiszen nem bújkál a kamerák elől. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

shakira🌎 (@shakira_uruguay) által megosztott bejegyzés

Shakira és Hamilton Miamiban találkoztak

Ezt az is bizonyítja, hogy nem ez az egyetlen olyan program, amelyen mindketten részt vettek, a napokban saját magukat buktatták le Instagram-sztoriban. Az énekesnő és a Forma 1 sztárja szörfölni voltak, amiről mindketten posztoltak - így pillanatok alatt kiderült, hogy együtt szórakoznak. 

Nem ez az első közös Forma 1-es futam sem, ugyanis Shakira pár hétten ezelőtt a Miami-ban rendezett versenyen is részt vett, amelyet követően a korábbi világbajnokkal és barátaival vacsorázott. Ezt az eseményt tekinthetjük a románc kezdetének, ugyanis a két sztár ekkor ismerhette meg egymást a hírek szerint.