Shakira a családjával töltötte a vakációt, mégpedig egy varázslatos helyen.

A 45 éves kolumbiai énekesnőt gyerekeivel, Sashával és Milannal kapták lencsevégre a mexikói Cabo San Lucas strandján. Shakira egy levendulalila crop topban és rojtos rövidnadrágban mutatta meg híres idomait. 

Shakira smink nélkül strandolt, a természetes hatást pedig napszítta haja csak tovább fokozta.

Milan egy fehér pólót viselt rózsaszín mintás fürdőnadrággal, míg Sasha egy kék „Stay Wild” feliratú pólóval és egy zöld-kék színű fürdőnadrággal tette színesebbé a napot. 

mást akarnak

Shakira még májusban jelentette be, hogy elválnak útjaik Gerard Piquével. A szakítás oka az lehetett, hogy a sztárfocista félrelépett. Az egykori álompárnak azonban más elképzeléseik vannak gyerekeik jövőjéről: az énekesnő azt szeretné, ha a 9 éves Milan és a 7 éves Sasha Miamiban kezdenének új életet, Piqué viszont azt, ha inkább szülővárosukban, Barcelonában maradnának, és ott folytatnánk tanulmányaikat.

hamarosan pont kerül az ügy végére

Piqué állítólag már jogi lépéseket is tett, hogy megakadályozza a külföldre költözést, így valószínűleg a bírósági tárgyalás legsarkalatosabb pontja a gyerkekek felügyeleti joga lesz. 

Minden jel arra mutat, hogy az énekesnő és Piqué augusztus 4-én találkozik az Egyesült Államokban, ahol rendezni  fogják a nézeteltéréseiket, és ezzel véget vetnek a hatalmas médiafigyelmet kapó szakításnak. 

Via