A sztárfocista és Shakira a válás bejelentése óta hatalmas a feszültség, sőt a dolgok odáig fajultak, hogy az énekesnő az anyósával is összeveszett, ráadásul a gyerekek előtt. 

Durva vita

Állítólag Shakira azért ment neki Montserrat Bernabeunak, mert rájött, hogy a nő tudott a fia viszonyáról, de hallgatott arról. Az énekesnő ezen annyira feldühödött, hogy az sem érdekelte, a fiai mindent hallannak, elhordta az anyósát a történtek miatt. Sőt, kiderült, hogy a focistát látták is a szülei  házában az új barátnőjével akkor, amikor hivatalosan még Shakirával volt. Az anyukája pedig erről feltehetően mindent tudott, a viszonyt mégis titkolta a menye előtt. 

Mélyen csalódott 

Az énekesnő mélyen csalódott az anyósában, a hatalmsas bosszúhadjáratából pedig ő is kapott bőven, hiszen nemrégiben Shakira egy boszorkányt tett ki az erkélyére, ami pont Piqué anyjának a házára néz, de arról is szóltak a hírek, hogy falat huzat fel a szomszédos ingatlanok mellé. 

Újra szerelmes 

Bár azt nem tudni, hogy most mi a helyzet a felek között, de egyes állítások szerint Shakira is újra szerelmes.Bár, új pasijának a kilétéről nem lehet szinte semmit sem tudni, de annyi biztosnak látszik, hogy a férfi Amerikában várja az énekesnőt, aki április közepén végleg átköltözik az államokba. Ha igaznak bizonyul, hogy Shakira bepasizott, akkor az azt is jelenthezi, hogy végre pont kerül a Piquével való kapcsolatának a végére, a felek pedig boldogan élhetnek az új párjaikkal, miközben a gyerekeiket igyekeznek továbbra is közösen nevelni. 

(via)